ONTSPOORD

Een jonge vrouw verdwijnt spoorloos na het volgen van een workshop in Drenthe. Wanneer haar vriendin Tara, die net gescheiden is, op zoek gaat naar antwoorden, raakt ze verstrikt in de excentrieke wereld van een natuur- en kruidencoach. Haar leven lijkt synchroon te lopen met die van haar vriendin. Er volgt een kat-en-muisspel waar verdachten nauwelijks puzzelstukjes blootgeven. Lukt het Tara om haar vriendin te vinden of wacht haar hetzelfde lot? Een zoektocht met verstrekkende gevolgen waarin niemand meer veilig is en niets is wat het lijkt.

 

Godijn Publishing

2023

Ontspoord - Godijn Publishing

Ontspoord | E-book - Godijn Publishing

 

Andere uitgaves en schrijfwedstrijden

 

Waar  verberg ik het lijk/Bitterzoet/Vlaams Fruit / Bevrijdingsdag

In 2022, 2023, 2024 heb ik meegedaan aan de korte verhalenwedstrijd 'Waar verberg ik het lijk' 'Bitterzoet' 'Vlaams Fruit' en de 'Bevrijdingsdag.' Deze wedstrijden werden georganiseerd door Godijn Publishing. 

 

Bitterzoet - Godijn Publishing

Vlaams fruit 2 - Godijn Publishing

Bevrijdingsdag - Godijn Publishing

 

Verhalen voor nevels

In 2o23 is een kort verhaal van mij verschenen in het e-book Verhalen voor nevels.

Nevels verhullen, verbergen, zijn mysterieus en creëren verwarring. Ze zijn het decor voor een divers palet van verhalen: ontroerend, aangrijpend, romantisch, spannend en mysterieus. Laat je meenemen door:  Annemiek de Schepper, Cecile Koops, Frans van der Eem, Hanneke Simons, Lisette van Eerten, Luc Vos, Lucy Neetjes, Margareth Hillebrandt, Marloes Schel, Meta du Crocq, Nel Goudriaan, Nicole van der Spek, Petra Bontje, Sacha Voogd.  Deze bundel is het resultaat van de zomerse schrijfwedstrijd van Marceline de Waard. Het thema koos zij ter ere van het verschijnen van haar nieuwe roman ‘Nevels'. De bundel sluit af met een verhaal van Marceline.

Marceline de Waard - Boeken - Verhalen

 

In 2006 en 2009 heb ik twee boeken geschreven. Het eerste boek is een autobiografisch boek. Het gaat over mijn BRCA1 gen dragerschap.

Het tweede boek is mijn eerste psychologische thriller. Deze boeken zijn te bestellen via de de link

 

Dagboek van Sofie 'de borstcontrole' gaat over een 31-jarige BRCA1 gendrager. Dit gen geeft een verhoogde kans op borst- en eierstokkanker. Het verhaal begint bij het horen van de uitslag van de afgenomen DNA test. Hoe ervaart zij de eerste borst- en eierstokcontroles in het ziekenhuis? Hoe gaat zij om met het vooruitzicht van een eventuele preventieve verwijdering van de borsten en eierstokken? Hoe en wanneer vertelt ze aan een nieuwe liefde over het gen? Het is een kijkje in het leven van een jonge vrouw wier leven nooit meer onbezorgd zal zijn, maar die de passie en vreugde voor het leven niet wil verliezen. Gendragers zullen zich herkennen in Dagboek van Sofie: voor de anderen die het leven met het BRCA1 gen beter willen begrijpen biedt dit boek duidelijk inzicht.

 

 

 

Juliette heeft altijd geheim gehouden wie de vader van haar dochter Anna is. Tot het moment dat zij samen met haar zwager Jaci een auto- ongeluk krijgt. Als ze beiden vechten voor hun leven in het ziekenhuis, beginnen Anna en Bruno, hun kinderen, een zoektocht naar hun afkomst waarbij niets is wat het lijkt. Achter elk gebaar en elke blik schuilt een geheim. Een spannende roman waarbij je tot het einde van het boek in onwetendheid blijft.