Boeken en andere uitgaves

In 2022 en 2023 heb ik meegedaan aan de korte verhalenwedstrijd 'Vlaams Fruit' en de 'Bevrijdingsdag.' Deze wedstrijden werden georganiseerd door Godijn Publishing. 

Bij Vlaams Fruit ben ik derde geworden en in de bundel van Bevrijdingsdag staat mijn verhaal als 19de.

Vlaams fruit 2 - Godijn Publishing

Bevrijdingsdag - Godijn Publishing

 

 

In 2006 en 2009 heb ik twee boeken geschreven. Het eerste boek is een autobiografisch boek. Het gaat over mijn BRCA1 gen dragerschap. Het tweede boek is mijn eerste psychologische thriller.

Deze boeken zijn te bestellen. Zie de link onder de boeken.

 

Juliette heeft altijd geheim gehouden wie de vader van haar dochter Anna is. Tot het moment dat zij samen met haar zwager Jaci een auto- ongeluk krijgt. Als ze beiden vechten voor hun leven in het ziekenhuis, beginnen Anna en Bruno, hun kinderen, een zoektocht naar hun afkomst waarbij niets is wat het lijkt. Achter elk gebaar en elke blik schuilt een geheim. Een spannende roman waarbij je tot het einde van het boek in onwetendheid blijft.

 

 

Dagboek van Sofie 'de borstcontrole' gaat over een 31-jarige BRCA1 gendrager. Dit gen geeft een verhoogde kans op borst- en eierstokkanker. Het verhaal begint bij het horen van de uitslag van de afgenomen DNA test. Hoe ervaart zij de eerste borst- en eierstokcontroles in het ziekenhuis? Hoe gaat zij om met het vooruitzicht van een eventuele preventieve verwijdering van de borsten en eierstokken? Hoe en wanneer vertelt ze aan een nieuwe liefde over het gen? Het is een kijkje in het leven van een jonge vrouw wier leven nooit meer onbezorgd zal zijn, maar die de passie en vreugde voor het leven niet wil verliezen. Gendragers zullen zich herkennen in Dagboek van Sofie: voor de anderen die het leven met het BRCA1 gen beter willen begrijpen biedt dit boek duidelijk inzicht.