Uitgeversdag, bookproposal, bookpitch en een nieuwe thriller!

Gepubliceerd op 24 oktober 2022 om 09:44

Op 1 november is de uitgeversdag van de Online Schrijfschool. Voor de tweede keer ga ik erheen, maar deze keer met een manuscript dat af is, met een creatief bookproposal en een bookpitch die hopelijk overtuigend werkt op de uitgevers. De titel van mijn thriller is: GEZIEN.

 

Het heeft een enorme boost gegeven dat ik recentelijk hoorde dat ik met een kort verhaal ben geselecteerd en dat mijn verhaal in een verhalenbundel komt. Daar ben ik heel trots op. Dat maakt dat ik meteen begonnen ben met het schrijven van een nieuw verhaal. Hopelijk komt dit verhaal ook zo ver. Het is een ander thema, maar net zo interessant om over te schrijven. 

 

Er is inmiddels ook al een idee ontstaan voor een nieuwe thriller. Ik ben op het moment aan het oriënteren waar ik onderzoek kan gaan doen voor deze thriller. Met het verhaal dat ik in mijn hoofd heb, is dat wel noodzakelijk om in deze wereld te duiken. Hoe, wat, waar... dat blijft nog even in mijn hoofd. Deze thriller zal anders worden dan deze thriller, maar niet minder spannend.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.